Steun de lokale ondernemers die slachtoffer zijn van de Corona pandemie.

De besturen van WHI, CCG en OKO hebben de handen ineen geslagen om hulp te bieden aan de ondernemers die het slachtoffer dreigen te worden van de corona pandemie.

Onderstaand bericht is vandaag geplaatst op Facebook. Deel dit aub op je eigen Facebook.

Na het lezen zijn er twee opties:

  1. je behoort tot de groep gelukkigen die geen last hebben van de corona crisis, dan vragen we je om te doneren.
  2. je bent wel slachtoffer van de pandemie, doneer dan niet, maar wacht op nadere instructies (volgende week) of neem na woensdag 10 februari contact op voor meer informatie met centrummanager Jappie Veenstra (06-33956461 of via j.veenstra.centrummanager@gmail.com)

——————————————————————————————————————————————————————

De Corona crisis treft sommige branches keihard. Andere ondernemers hebben weinig of geen last van de crisis en een andere groep heeft er juist baat bij. Het is een kwestie van geluk hebben dat je niet verplicht je deuren moet sluiten.

Sommige ondernemers maken kans op steun van de overheid. Maar er vallen helaas ook velen tussen wal en schip. De effecten zijn wat dat betreft erg wisselend.

De ondernemersverenigingen in Gorredijk, WHI, CCG en OKO, slaan daarom de handen ineen en vragen hun leden en klanten om de noodlijdende ondernemers te steunen. Dat doen we door middel van deze crowd funding.

De ondernemers die (heel) goed gedraaid hebben storten geld voor ondernemers die het moeilijk hebben.

Hopelijk gaan ook consumenten een bijdrage leveren.

We laten hiermee als Gorredykster ondernemers zien dat we elkaar helpen in moeilijke tijden. De ondernemers die steun nodig hebben worden via de ondernemersverenigingen benaderd. Uiteraard zal dit discreet behandeld worden.

Een vertrouwenscommissie beoordeelt alle verzoeken en gaat met de betreffende ondernemers in gesprek om tot een goed oordeel te komen.

Kom in actie en red de ondernemers van Gorredijk!

Steun de lokale ondernemers die slachtoffer zijn van de Corona pandemie. De Corona crisis treft sommige branches keihard. Andere ondernemers hebben weinig of geen last van de crisis en een andere…

 

Met vriendelijke groet,

WHI Gorredijk bestuur en activiteitencommissie
p/a Tolhûsleane 2
8401 GA Gorredijk
www.grootgelijknaargorredijk.nl
info@whigorredijk.nl
KVK: 40002518

 

Deel dit op: