Geen categorie

Broekens BV

Badweg 50
8401 BL Gorredijk
0513-463825
http://broekens.nl

BROEKENS: Landbouw-mechanisatiebedrijf in Friesland

In onze vestigingen in Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen en Elahuizen vindt u een mooie showroom, uitstekende werkplaats en uitgebreid magazijn. Bij mechanisatiebedrijf Broekens bent u als veehouder, akkerbouwer, loonbedrijf, aannemer of openbare instelling van harte welkom.

Ons mechanisatiebedrijf in Gorredijk

In 1980 opende mechanisatiebedrijf Broekens een tweede vestiging. Gorredijk is een centrale plaats om nog meer klanten in de regio met onze landbouwmachines en service van dienst te zijn. Net als in Stiens en Surhuisterveen bieden we veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen er een ruim aanbod van nieuwe, te huren en gebruikte landbouwmachines, grondverzetmachines en tractoren.

Medewerkers

Onze vestiging in Gorredijk, waar Gerrit Broekens de dagelijkse leiding in handen heeft, telt een vijftien tal ervaren medewerkers. In een prima uitgeruste werkplaats met een uitgebreid magazijn werken onze goed opgeleide monteurs. Het zijn deze goed opgeleide, betrokken en ervaren mensen aan wie mechanisatiebedrijf Broekens in Friesland zijn goede reputatie heeft te danken. Al onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Zo kunnen ze u optimaal van dienst zijn.

Deel dit op: